Hanterad WordPress Hjälp

Återställa min webbplats

Med konton för Hanterade WordPress-bloggar får du säkerhetskopieringar av din WordPress-installations filer och databas under 30 dagar. Du kan välja att återställa dina filer, din databas eller både och.

Varning! Alla ändringar som har gjorts efter det valda säkerhetskopieringsdatumet går förlorade. Om du till exempel återställer din databas kommer alla poster, som säljregister, inlägg och kommentarer som har skrivits efter säkerhetskopieringsdatumet du väljer, att raderas.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Från avsnittet Hanterade WordPress-bloggar väljer du Hantera bredvid den webbplats du vill återställa.
  3. I menyn högst upp väljer du Säkerhetskopieringar.
    1. För att säkerhetskopiera ditt konto nu går du till Säkerhetskopia och väljer Säkerhetskopiera nu.
    2. För att säkerhetskopiera och ladda ner vissa filer eller databaser väljer du datum under Historik över säkerhetskopiering. Sedan väljer du Ladda ner säkerhetskopia och väljer vilken typ av säkerhetskopia som ska återställas:

Välj: Om det här hände:
      Filer Du lade nyligen till, ändrade eller uppdaterade teman/insticksprogram.
      Du laddade nyligen upp filer via sFTP.
      Du redigerade teman/insticksprogram med WordPress-redigeraren.
      Databas Du ändrade några inställningar och din webbplats fungerar inte längre.
      Du måste rensa en stor mängd skräppost.
      Ditt användarnamn/lösenord har ändrats utan din vetskap.
      Filer och databas Din webbplats laddar bara en vit skärm.
      Säkerheten på din webbplats har komprometterats.

4. Välj Återställ .