Vad är Office-appar?

Microsoft 365 Office-appar hjälper dig att göra mer, oavsett var du är. Alla Microsoft 365-paket inkluderar mobilversioner och bara webbversioner av Office-appar. Med Business Professional-paket eller senare kan du även installera de här apparna på dina enheter. Jämför e-postplaner för att hitta rätt passform för dig.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

Logga in på Microsoft 365 för att komma åt dina Office-appar.

1. Logga in på Microsoft 365. Använd din Microsoft 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Om du vill visa Office-apparna väljer du menyn i det övre vänstra hörnet.
    Listan över Microsoft 365-appar med menyn i det övre vänstra hörnet markerad.

Office-appar

OBS! Om din skärmstorlek är större än 10,1 tum behöver du en licens för att redigera Office-appar på skrivbordet. Varje användarkonto innehåller en licens.

Outlook

Anslut, ordna och få saker gjort med en anpassad e-postadress och kalender. Med Outlook kan du skapa och skicka e-post, hantera uppgifter och planera ditt schema. Läs mer om hur du använder Outlook från Microsoft.

OneDrive

Håll dina filer och mappar skyddade, uppdaterade och tillgängliga på alla dina enheter. OneDrive säkerhetskopierar dina foton, videor och filer så att de är tillgängliga oavsett vad som händer med din enhet. Läs mer om hur du använder OneDrive från Microsoft.

Word

Skapa bättre dokument med Microsoft Word, ett komplett ordbehandlingsprogram som låter dig skapa, redigera, dela och publicera ditt arbete. Läs mer om hur du använder Word från Microsoft.

Excel

Hantera, visualisera och analysera data med Microsoft Excel. Skapa kalkylblad, få åtkomst till beräknings- och grafikverktyg och samarbeta med andra i arbetsböcker. Läs mer om hur du använder Excel från Microsoft.

PowerPoint

Ta dina presentationer till nästa nivå med Microsoft PowerPoint. Skapa, dela och medförfattare till professionella presentationer i appen. Läs mer om hur du använder PowerPoint från Microsoft.

OneNote

Starta din digitala anteckningsbok med OneNote. Ordna dina idéer i anteckningsböcker, gör ändringar med skriv-, markerings- eller bläckanteckningar och dela sedan dina anteckningar med andra. Läs mer om hur du använder OneNote från Microsoft.

SharePoint

Dela och hantera innehåll, kunskap och applikationer för att engagera och informera din organisation. Skapa webbplatser för alla projektgrupper, avdelningar och avdelningar. Läs mer om hur du använder SharePoint från Microsoft.

Lag

Möt, chatta, ring och samarbeta med kommunikationsprogramvara som gör att ditt team kan arbeta och planera tillsammans. Börja möten med vem som helst och ha ro i sinnet att veta att känslig information är krypterad i alla chattar, samtal, möten och filer. Läs mer om hur du använder Teams från Microsoft.

Bokningar

Håll dig schemalagd med Microsoft Bookings, en online- och mobilapp för småföretag som använder möten, till exempel frisörsalonger eller tandvården. Läs mer om hur du använder Bokningar från Microsoft.