Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Återställ ditt WordPress-lösenord

Du kan återställa ditt WordPress-lösenord från inloggningsskärmen. Om du vet e-postadressen och ditt användarnamn kan du begära att ett e-postmeddelande skickas till dig.

  1. Gå till din WordPress-inloggningssida.

    OBS! https://example.com/wp-login.php

  2. Klicka på Glömt lösenordet? länk.
  3. Ange ditt användarnamn eller e-postadress i fältet.
  4. Klicka på Skaffa nytt lösenord .
  5. Kontrollera e-postkontot för lösenordsåterställning.
  6. Öppna e-postmeddelandet och klicka på länken för återställning av lösenord.
  7. Ange ditt nya lösenord och klicka på Återställ lösenord .

Du kan nu logga in med ditt nya lösenord.

Nästa steg

Mer information