Återställ en användares Workspace Email-lösenord

Som Workspace Email-administratör kan du återställa användarlösenord i Workspace Control Center (inklusive dina egna).

1. Logga in på kontrollcenter för arbetsytor. Använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy (Workspace Email-adressen och -lösenordet kommer inte att fungera här).
  2. Välj knappen för att expandera på raden med den e-postadress du vill ändra.
    Klicka på utökningsikonen
  3. Välj Redigera för att öppna Redigera kontoalternativen .
    Klicka på redigeringsalternativet
  4. Ange det nya lösenordet i Ändra lösenord och Bekräfta lösenord .
    Ange och bekräfta nytt lösenord
  5. Välj Spara . Du kan behöva stänga sidan Redigera konto. Du bör se en bekräftelse på att lösenordet har uppdaterats.

OBS! Det kan ta upp till 30 minuter innan ditt nya lösenord har verkat. Efter 30 minuter kan du försöka logga in på e-postmeddelandet .