Webbdesigntjänster Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Begär uppdateringar på min webbplats

När du har konfigurerat din plan för marknadsföringstjänster kan du börja begära uppdateringar på din webbplats.

OBS! Om du vill uppdatera din Websites + Marketing-webbplats är stegen lite annorlunda .

1. Gå till Webbdesigntjänster och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Välj Hantera bredvid planen för marknadstjänster .
    välj hantera
  3. Välj ett av uppdateringsalternativen (du kan lägga till fler ändringar senare):
    • Redigera en sida : Ändra, lägg till, ta bort eller flytta innehåll på sidor på din webbplats
    • Lägg till en sida : Lägg till en ny sida på webbplatsen
    • Uppdatera insticksprogram : Få hjälp för trasiga eller inaktuella insticksprogram
    • Webbplatsfel : Rapportera ett fel på webbplatsen
  4. Fyll i sidan med din begäran och välj sedan Klar . Här är till exempel den sida som ska slutföras om du valde Redigera en sida .
    lägg till din uppdateringsinformation på sidan

Om du bifogar en bild eller video finns krav på filnamn och format:

• Filnamn får inte innehålla något av följande tecken: ^% & $, @ #
    • Bilder måste ha formatet .png eller .jpg / .jpeg.
    • Logotyper måste ha formatet .png, .jpg / .jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videor måste ha formatet .mp4. Om du inte kan konvertera till en .mp4 rekommenderar vi att du laddar upp din video till YouTube och skickar länken till oss - annars kan resultatet på din webbplats bli negativt.

5. Om du har en annan uppdatering väljer du Var det några andra ändringar du behövde göra idag? och välj sedan ett annat uppdateringsalternativ. När du har begärt alla önskade uppdateringar väljer du Skicka begäran .
  6. Bekräfta din åtgärd genom att välja Skicka begäran en gång till. Ett bekräftelsemeddelande visar att vi har fått uppdateringarna och teamet kommer att börja arbeta. Du får ett e-postmeddelande när uppdateringen är klar.
  7. OBS! Om du vill ha fler uppdateringar när du har skickat den här begäran väntar du tills du får ett e-postmeddelande från oss om att vi är klara. Du kan sedan gå tillbaka till kontrollpanelen för din webbplatsbegäran och göra en ny begäran.