Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Begär ytterligare IP-adresser för min Gen 3-server

Du kan begära upp till ytterligare 2 IP-adresser för din server (totalt 3: den första som tilldelats när du konfigurerade servern och de 2 ytterligare IP-adresserna).

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera bredvid den server du vill använda.
  4. Klicka på Hantera bredvid IP i avsnittet Serverinformation och resurser .
  5. Klicka på Lägg till IP-adress .

OBS! Det kan ta upp till en timme för oss att tilldela och visa den nya IP-adressen.

Kan min server ha fler än 3 IP-adresser?

Ja, ring kundsupport på (480) 463-8824 för att lägga till ytterligare IP-adresser till din server.