Rensa cache för din brandvägg för webbapplikationer (WAF)

När du har ändrat din brandvägg för webbapplikationer (WAF) kan du rensa cacheminnet så att ändringarna börjar gälla.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera.
  3. Välj Brandvägg i menyfältet högst upp på sidan.
  4. Välj Rensa cache på kortet med ditt domännamn.
    Rensa cache
  5. När cachen har rensats visas ett meddelande i det övre högra hörnet: Cache för coolexample.com rensas. Observera att det kan ta upp till två minuter innan det har spolats helt.