GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ta bort en dedikerad IP-adress från mitt värdkonto

Så här tar du bort en dedikerad IP-adress från ditt Linux- eller Windows-värdtjänstkonto.

Obligatoriskt: Om dina hanterade domäner inte finns i samma GoDaddy-konto kan du behöva uppdatera din domäns A-post för att hålla din webbplats live.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under webbhotell, intill webbhotell du vill ändra, klicka på Alternativ.
  3. Klicka på fliken Anpassa.
  4. I listan Server IP väljer du Delad (standard) .
  5. Klicka på Spara ändringar.

Mer information