Remove snapshots from your account

You can remove snapshots you've taken from your account. This frees up snapshot credits so you can take new snapshots.

  1. In Cloud Servers, click the Images tab.
  2. Next to the snapshot you want to remove, click Destroy this image (Destroy this image).
  3. Click Destroy.

Next step


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.