Ta bort FTP-användare från Plesk-värdtjänster

Du kan ta bort specifika användares FTP-åtkomst till ditt konto.

OBS! Du kan endast ta bort ytterligare FTP-användare. Du kan inte ta bort den primära FTP-användaren för ditt värdtjänstkonto. Om du tar bort en FTP-användare tas inte deras innehållskatalog bort.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på FTP-åtkomst .

OBS! Om ikonen inte visas klickar du på Visa fler i avsnittet för det domännamn du vill använda och sedan på FTP-åtkomst .

6. Välj den FTP-användare som du vill ta bort och klicka sedan på Ta bort .
  7. Välj Bekräfta borttagning .
  8. Klicka på OK.