Ta bort en domän från mitt Windows-värdtjänstkonto

Du kan ta bort ett sekundärt domännamn eller en underdomän (som blog.coolexample.com) från ditt värdkonto om det inte längre används eller om du behöver göra det till den primära domänen.

OBS! Du kan inte ta bort den primära domänen från kontot, men du kan ändra den primära domänen .

Varning: När du tar bort en sekundär domän tas alla relaterade filer, kataloger och webbprogram bort från servern.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.
  4. På Plesk-hemsidan väljer du Ta bort domän eller Ta bort underdomän i avsnittet för den sekundära domän eller underdomän du vill ta bort.
    välj ta bort underdomän

OBS! Om du inte ser några ikoner väljer du Visa mer mitt på sidan och väljer sedan Ta bort webbplats eller Ta bort underdomän .

5. Välj Ja . Ett bekräftelsemeddelande visas när domänen och dess filer har tagits bort.
    Obligatoriskt: Du måste vänta 24 timmar innan du kan lägga till domänen i ett annat konto.