GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Registreringsformulärets namn och titel

Du kan organisera dina formulär med olika interna namn, som bara du kan se. Du kan även tilldela en titel till ditt formulär som kommer att visas i formulärets rubrik när det publiceras.

Formulärnamn

Längst upp till höger i fältet anger du ditt formulärnamn . Anmälningsformuläret används som standard. Det här namnet är endast till din referens. Det visas inte på det faktiska formulär som dina prenumeranter ser. Vanligtvis fungerar ett namn som bloggprenumeranter eller Facebook-formulär eller något som hjälper dig att komma ihåg detaljerna i formuläret bäst.

Formulärstitel

Formuläret Titel visas längst upp i formuläret, i huvudet. Det här kommer att visas som ditt företagsnamn i området Inställningar. Du kan redigera formulärets titel: