GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Redigerar företagsnamn och adress

Företagsnamnet och den fysiska adressen på ditt konto är de uppgifter som visas i din e-postfot. Detta är avsett för CAN SPAM och andra lagstadgade ändamål. Men du kan enkelt redigera och lägga till detaljerna!

Så här ändrar du företags- och adressinformation:

1. Klicka på Inställningar längst upp på din kontosida.
  2. Redigera företags- / gruppuppgifterna i fältet. Du kan även lägga till extra information i det här fältet - det behöver inte bara vara ditt företagsnamn.
  3. Redigera uppgifterna för fysisk adress i det fältet. Återigen kan du lägga till extra info här om du vill. Gilla kanske telefonnummer!
  4. Spara ändringar genom att klicka på Spara kontoinformation .