e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigerar företagsnamn och adress

Företagsnamnet och den fysiska adressen på ditt konto är de uppgifter som visas i din e-postfot. Detta gäller för CAN SPAM och annan lagöverensstämmelse syften. Men du kan enkelt redigera och lägga till detaljerna!

Så här ändrar du företags- och adressinformation:

1. Klicka på Inställningar längst upp på din kontosida.
  2. Redigera företags- / gruppuppgifterna i fältet. Du kan även lägga till extra information i det här fältet - det behöver inte bara vara ditt företagsnamn.
  3. Redigera uppgifterna för fysisk adress i det fältet. Återigen kan du lägga till extra info här om du vill. Gilla kanske telefonnummer!
  4. Spara ändringar genom att klicka på Spara kontoinformation .