Redigera vilka e-postlådor som ska ta emot vidarebefordrade e-postmeddelanden

Redigera en befintlig e-postadress för vidarebefordran för att lägga till fler e-postinkorgar. Om du lägger till ytterligare e-postadresser kommer e-postmeddelandena i framtiden omdirigeras direkt även till dessa e-postadresser.

1. Logga in på din E-post & Office-instrumentpanel och klicka på Vidarebefordringar.
    Klicka på Vidarebefordringar
  2. Hitta en e-postadress för vidarebefordran, välj Alternativ och klicka på Redigera.
    Välj Redigera
  3. Lägg till eller ta bort adresser och klicka på Spara. När dina ändringar är sparade ser du uppdateringarna på sidan Vidarebefordran av e-post.
    Klicka på Spara

Relaterade steg

• Du kan återgå till sidan Vidarebefordran av e-post för att lägga till, redigera eller ta bort e-postadresser för vidarebefordran.