GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera mitt företagsnamn och adress

Visa ditt företagsnamn och fysiska adress i din e-postfot. Detta gör att dina marknadsföringsmejl kan CAN-SPAM-kompatibla. Du kan enkelt redigera och lägga till dessa uppgifter från kontrollpanelen.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Inställningar och sedan E-postmarknadsföring .
  4. Redigera företags- / gruppuppgifterna i fältet.
    • Du kan lägga till eventuella ytterligare affärsbeskrivningar i det här fältet om du vill. Inkludera vad du vill ska visas bredvid ditt företagsnamn i din e-postfot.
  5. Lägg till ditt företags fysiska adress i det fältet.
  6. Spara ändringarna genom att välja Spara kontoinformation .