Redigera min vidarebefordran av domän

Redigera inställningarna för din vidarebefordran av domän för att ändra vart din domän vidarebefordras, typen av vidarebefordran eller maskeringsinformationen.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutorna intill de domäner som ska uppdateras. Du kan också markera kryssrutorna intill Domännamnet och därefter välja Välj alla.
    skärmbild med flera markerade domäner
  3. Välj Vidarebefordra i åtgärdsmenyn.
    • Beroende på hur stor din skärm är kanske du måste välja menyn Mer och rulla nedåt för att visa Vidarebefordra.
  4. Redigera dina befintliga inställningar för vidarebefordran eller lägg till nya inställningar.
  5. Välj Spara.
    • Om din domän har domänskydd måste du verifiera din identitet. Om tvåstegsverifiering (2SV) har aktiverats i minst 24 timmar, anger du koden vi skickade via SMS eller anger koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet vi skickade till din registrerares e-postadress.

De flesta DNS-uppdateringarna träder i kraft inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar innan de uppdateras globalt.

Relaterat steg

• Om du vill att även www-versionen av ditt domännamn ska vidarebefordras, måste din www A-post peka på @.

Mer information

• Det går inte att maskera alla webbplatser. Om din maskerade domän visar en tom sida behöver du ställa om till Endast vidarebefordran eller kontakta värden om att tillåta maskering.
  • Vi rekommenderar att du konfigurerar tvåstegsverifiering för bästa säkerhet för dina domäner och konton.
  • Skydda din domän så att den inte löper ut av misstag eller kan ändras av andra genom att lägga till eller uppgradera Domänskydd.