GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Redigera intervallet för automatiska svar

Om du vill visa och redigera intervall för dina automatiska svar klickar du på Automatiska svar i menyn Tillägg. Klicka sedan på Redigera under den kampanj som du vill visa.

GoDaddy Email Marketing visar med vilken frekvens varje e-postmeddelande ska skickas ut under titeln. Information visas för alla e-postmeddelanden i serien.

Om du behöver göra ändringar klickar du på knappen Inställningar under varje enskilt e-postmeddelande för automatiska svar.

Klicka på Fortsätt för att justera inställningarna. Bekräfta dina inställningar och klicka sedan på Spara.

Relaterade ämnen:

Allt om automatiska svar
Skapa ett välkomstmeddelande med hjälp av funktionen Automatiska svar