Redigera alias från mitt shopparkonto

Ett e-postalias är en alternativ e-postadress för en enda inkorg. Få reda på hur du redigerar ett e-postalias från ditt GoDaddy-konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Hantera bredvid den e-postadress där du vill redigera ett alias.
  3. Klicka på Alias.
  4. Klicka på Redigera Knappen Redigera bredvid det alias som du vill ändra.
  5. Ange dina ändringar.
  6. Bekräfta domännamnet.
  7. Klicka på Spara.

Du kan behålla eller ta bort ditt gamla alias. Klicka på Ja, behåll det också för att behålla ett gammalt alias eller på Nej tack för att ta bort det.

När skärmen uppdateras kan du se dina uppdaterade alias längst ner i listan.