Räknas CC och BCC mot min dagliga SMTP-relägräns?

Ja. Adresser som listas i fälten CC och BCC räknas in mot din dagliga SMTP-relägräns. Ett relä består av ett e-postmeddelande som skickas till en adress med SMTP-tjänsten. Så om du skickar ett e-postmeddelande till 30 adresser räknas det som 30 reläer.

Reläer räknas dagligen och din dagliga tilldelning återställs varje natt mellan 22:00 och 04:00, Arizona-tid.

OBS! Med Workspace Webmail och SMTP är du begränsad till 100 e-postadresser (Till, Cc och Bcc) per e-postmeddelande, oavsett hur många SMTP-reläer du har per dag. Mer information finns i Begränsningar för e-postkonton .