Köpa medlemskap i GoDaddy Auktioner

Full tillgång till GoDaddy Auktioner är medlemskapsbaserad. För att bli medlem måste du köpa ett medlemskap till en låg årlig avgift.

Om du redan har ett GoDaddy-konto kan du logga in på GoDaddy Auktioner med samma användarnamn och lösenord. Du behöver inte skapa ett separat konto. Om du inte har ett GoDaddy-konto måste du skapa ett nytt konto när du köper medlemskapet.

1. Gå till GoDaddy Auktioner .
  2. Klicka på Gå med nu .
  3. I Bli medlem idag! avsnittet väljer du hur många år du vill köpa ett medlemskap för och klickar sedan på Lägg till i kundvagn .
  4. Om du redan är GoDaddy-kund loggar du in på ditt GoDaddy-konto när du blir ombedd att göra det. Annars kan du skapa ett nytt konto genom att följa instruktionerna på skärmen.
  5. Gå vidare till kassaskärmarna för att slutföra köpet.