Publicera webbplats

När du har granskat din webbplats och fått den att se ut precis som du vill kan du publicera den. Första gången du publicerar kan du bli ombedd att ansluta din webbplats till en domän . Kostnaden för ett domännamn skiljer sig från kostnaden för värdtjänster. ( Jämför planer och priser .)

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gör eventuella ändringar av webbplatsen du behöver. Dina ändringar sparas automatiskt.
  5. Välj Förhandsgranska för att visa din webbplats både på dator och mobilversion. För de flesta webbplatser kommer ungefär 65% av besökarna eller fler att se din webbplats på en mobil enhet eller surfplatta.
  6. När du är redo att publicera ändringarna väljer du Publicera webbplats eller Publicera.
  7. Fortsätt att göra ändringar på din webbplats. Dina ändringar sparas automatiskt lokalt medan du arbetar, men du måste publicera din webbplats på nytt varje gång du vill att världen ska se dina ändringar.

OBS! När webbplatsen har publicerats krypteras all data som överförs från den med ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Alla Website Builder-webbplatser inkluderar SSL-certifikat. Du behöver inte installera ett tredjepartscertifikat.

Mer information

• Om du tror att du vill avpublicera din webbplats kan du överväga att skapa en förstasida eller målsida och dölja resten eller peka din domän till en annan webbplats. Läs artikeln .
  • Om din webbplats behöver felsökning, kontakta a GoDaddy Guide . Vi står och hjälper dig.