GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Publicera ett anmälningsformulär på din webbplats

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Du kan lägga till ditt anmälningsformulär på din webbplats med några enkla steg.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Välj Registreringsformulär längst upp på sidan.
  3. Välj Redigera under det formulär som du vill lägga till på din webbplats.

OBS! Om du inte har skapat ett ännu behöver du skapa ett nytt formulär.

4. Välj knappen Bädda in längst upp på formulärredigeringssidan.
  5. Här har du tre alternativ för att bädda in ditt formulär.
    Bädda in alternativBeskrivning
    Styled Bädda inDet här alternativet använder en iframe för att visa ditt formulär precis som du har formaterat det och hur det visas på formulärredigeringssidan. Om du har laddat upp en rubrikbild till ditt formulär eller vill använda rubrikfärgen du valde är det här alternativet något för dig.

OBS! Om du ändrar numret under Justera bredden på ditt formulär ska du se till att markera kryssmarkeringsknappen när du har gjort ändringen. Kopiera sedan koden när du har valt bockmarkeringen.

Plain Bädda inDet här alternativet är bäst om du bara vill ha grundläggande HTML och javaskript, men inget annat. Om du vill att ditt formulär ska ta på sig stilinställningarna för din webbplats eller om du vill göra några anpassade ändringar i koden är det här ditt alternativ.
    Sidoflik Bädda inDet här alternativet liknar den stilbäddade stilen, men sätter en knapp på vänster sida om din webbplats. När du klickar på knappen dyker upp registreringsformuläret mitt på sidan. Du kan även bestämma om du vill att blanketten ska dyka upp automatiskt efter en viss tid. Om du vill se ett liveexempel med dina inställningar, selext Testa det!
  6. När du har valt en inbäddad version klickar du i kodfönstret och kopierar all kod.
  7. Klistra in koden i din webbplatsredigerare, var du vill att ditt anmälningsformulär ska publiceras.
  8. Spara ändringarna på din webbplats och publicera om vid behov på nytt.

Om du använder koden för inbyggd stil och formuläret avskärs kan du försöka ta bort några fält så att det passar in i iframe. Eller använd alternativet Plain Embed.