GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Publicera ett anmälningsformulär på din webbplats

Du kan lägga till ditt anmälningsformulär på din webbplats med några enkla steg.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Registreringsformulär längst upp på sidan.
  3. Klicka på Redigera under det formulär som du vill lägga till på din webbplats.

OBS! Om du inte har skapat ett ännu behöver du skapa ett nytt formulär .

4. Klicka på knappen Bädda in längst upp på formulärredigeringssidan.
  5. Här har du tre alternativ för att bädda in ditt formulär.
    Bädda in alternativet Beskrivning
    Styled Bädda in Det här alternativet använder en iframe för att visa ditt formulär precis som du har formaterat det och hur det visas på formulärredigeringssidan. Om du har laddat upp en rubrikbild till ditt formulär eller vill använda rubrikfärgen du har valt är det här alternativet något för dig.

OBS! Om du ändrar numret under Justera bredden på ditt formulär klickar du på bockmarkeringen när du har gjort ändringen. Kopiera sedan koden när du har klickat på bockmarkeringen.

Plain Bädda in Det här alternativet är bäst om du bara vill ha grundläggande HTML och javaskript, men inget annat. Om du vill att ditt formulär ska ta på sig stilinställningarna för din webbplats eller om du vill göra några anpassade ändringar i koden är det här ditt alternativ.
    Sidoflik Bädda in Det här alternativet liknar den stilbäddade men skapar en knapp på vänster sida om din webbplats. När du klickar på knappen dyker upp registreringsformuläret mitt på sidan. Du kan även bestämma om du vill att formuläret dyker upp automatiskt efter en viss tid. Om du vill se ett liveexempel med dina inställningar klickar du på Testa!
  6. När du har valt en inbäddad version klickar du i kodfönstret och kopierar all kod.
  7. Klistra in koden i din webbplatsredigerare, var du vill att ditt anmälningsformulär ska publiceras.
  8. Spara ändringarna på din webbplats och publicera om vid behov på nytt.

Om du använder koden för inbyggd stil och formuläret avskärs kan du försöka ta bort några fält så att det passar in i iframe. Eller använd alternativet Plain Embed.