GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Publicera din kampanj med en länk

Här är ett coolt knep som du kommer att älska för att utöka flexibiliteten och räckvidden för nyhetsbrevet!

Du kan lägga upp en länk till en e-postkampanj i GoDaddy Email Marketing, var som helst du kan lägga upp en länk. Det är enkelt att få kampanjens webbadress!

1. Hitta din e-postkampanj i Kampanjer .

2. Klicka på knappen Dela under miniatyrbilden.

2. Kopiera webbadressen för gem.godaddy.com från popup-panelen.

3. Klistra in webbadressen var du än vill - på din webbplats eller blogg, i en tweet , i en annan kampanj ... nästan var som helst! :)

Några tips till:

• Om du tar bort kampanjen kommer länken naturligtvis att brytas, någon annanstans du har den publicerad!
  • Du kanske blir lustig och använder en bild istället för text som folk kan klicka på.
  • Använd den här tekniken för att skicka nya prenumeranter en välkomstkampanj med en lista över några av dina senaste nyhetsbrev.
  • Skicka URL: en till din nyhetsbrevredigerare så att de kan titta på pågående kampanj utan att behöva logga in. Och om du ändrar kampanjen? Du gissade det! Så länge du har sparat dina uppdateringar är allt de behöver göra att uppdatera webbläsarfönstret så ser de den nya versionen.