Problemlösning: 2-stegsverifiering

Om du använder 2-stegsverifiering (2SV) och inte kan logga in på ditt konto kan du granska felsökningsstegen nedan efter lösningar på vanliga problem.

Jag har inte fått någon verifieringskod

Om du inte får koder för tvåstegsverifiering på mobilen kan du försöka med följande:

• Kontrollera att din operatör inte blockerar numret +1 (480) 360-5516.
  • Kontrollera att din mobilprogramvara är uppdaterad.
  • Inaktivera appar som kan filtrera eller störa inkommande SMS.
  • Starta om mobilen och försök få koden på nytt.
  • Kontrollera att din enhet har meddelanden aktiverade.
  • Stäng av Stör ej-funktionen
  • Se till att du har signal till enheten och en stabil internetuppkoppling.

Jag har inte tillgång till enheten som jag konfigurerade för 2SV

Om du har tappat din mobil eller helt enkelt inte har den tillgänglig kan du försöka logga in på ditt konto med en alternativ 2SV-metod. Om du inte har satt upp en alternativ 2SV-metod avbryter du 2-stegsverifiering istället.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. När du ombeds ange din 2SV-kod väljer du Har problem med att logga in. Om du inte ser mer än ett alternativ för 2SV betyder det att du inte har någon alternativ metod angiven för ditt konto.
    välj har problem med att logga in
  3. Välj en alternativ metod och välj sedan Fortsätt och slutför 2SV-verifieringsprocessen.

Jag har bytt telefonnummer och vill lägga till det

Ditt telefonnummer i GoDaddy på sidan Min profil och 2SV är skilda. Ändringar av din profil synkroniseras inte automatiskt med 2SV, vilket betyder att telefonnumret måste uppdateras på båda ställena. Om du bytt telefonnummer men inte har uppdaterat det för 2SV kan du logga in på ditt konto med din alternativa 2SV-metod.

Om du inte har en alternativ metod kan du inte uppdatera telefonnumret för 2SV förrän du har skickat in en begäran om att avbryta 2-stegsverifiering.

Mitt konto har låsts

Om du har provat ”skicka ny kod” för många gånger får du ett felmeddelande som lyder ”På grund av för många begäranden om ny kod har vi låst den här verifieringsmetoden i 24 timmar för att skydda ditt konto.” Vänta i 24 timmar och försök igen.

Jag använder ett telefonnummer från Indian och får inga koder

Vårt SMS-leverantör Twilio kan ha problem med att nå dig.