SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Plesk: Förnya ett certifikat

När vi har godkänt din begäran om förnyelse av certifikat kan du ladda ner ditt SSL och mellanliggande certifikat. Mer information finns iLadda ned dina SSL-certifikatfiler . Du måste installera båda filerna på din webbserver.

Du kan också ladda ner mellanliggande certifikat här .

Följ instruktionerna nedan för att installera ditt förnyade SSL-certifikat och certifikatpaketet på din webbserver.

Installerar förnyat SSL-certifikat och certifikatpaket

Innan du installerar ditt utfärdade SSL-certifikat måste du installera vårt certifikatpaket ( gd _bundle.crt) på din webbserver. (Du kan också ladda ner certifikatet bunt från arkivet Bunten ligger i Root Bundle avsnitt.)

1. Logga in på Parallels Plesk-panel.
  2. Välj Domäner på menyn till vänster.
  3. Klicka på domännamnet som certifikatet har utfärdats för.
  4. Klicka på menyobjektet Certifikat .
  5. Klicka på Bläddra och leta upp ditt signerade SSL-certifikat.
  6. Välj certifikatfilen; klicka sedan på Skicka fil .
  7. Navigera till platsen för det sparade webbplatscertifikatet du fick från oss. Välj det och välj sedan Skicka fil - certifikatet laddas upp och installeras mot motsvarande privat nyckel.
  8. Klicka på certifikatets namn i listan som visas.
  9. Öppna certifikatpaketet (sf_bundle.crt) i en textredigerare och kopiera och klistra in innehållet i rutan märkt CA-certifikat .
  10. Klicka på knappen Skicka text.
  11. Klicka på Up Level ; välj sedan Konfiguration .
  12. Ändra den nedrullningsbara menyn SSL-certifikat längst upp på sidan till det certifikat som du precis har installerat.
  13. Klicka på Server- objektet i menyn till vänster.
  14. Klicka på menyobjektet Servicehantering .
  15. Stoppa och starta Apache-processen.

OBS! Att bara starta om Apache fungerar inte. Du måste stoppa tjänsten. starta sedan den igen för att slutföra installationen.