|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

PIN-kod

Din PIN-kod för support identifierar dig som ägare av ditt konto. Om du ringer till en GoDaddy-guide bekräftar vi din PIN-kod när du har loggat in.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och gå till sidan GoDaddy Inloggning och PIN-kod .
  2. Din nuvarande PIN-kod visas i avsnittet Support-PIN-kod.

Nu är du redo att kontakta en GoDaddy-guide .


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.