|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

PIN-kod

Din support-PIN-kod identifierar dig som kontots ägare. Om du ringer en GoDaddy-guide, verifierar du din PIN-kod efter du har loggat in.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och gå till sidan för GoDaddy Inloggning och PIN-kod.
  2. Din aktuella PIN-kod visas i avsnittet Support-PIN-kod.

Nu är du redo att kontakta en GoDaddy-guide.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.