Peka domännamnet till en server

Du kan peka domäner till dina servrar genom att peka ett domännamns primära ("@") A-post till en servers offentliga IP-adress eller en dynamisk IP-adress som har tilldelats till servern.

Detta ändrar domännamnets DNS-inställningar och servern till vilken domännamnet pekar. Den här ändringen ska endast göras när webbplatsen som är lagrad på din server är redo.

Hur detta ska göras beror på var domännamnet har registrerats.

I samma GoDaddy-konto

1. I Molnservrar klickar du på fliken IP & DNS.
  2. Klicka på något av följande beroende på vilken typ av IP-adress du använder:
    Typ av IP Anvisningar
    Offentlig Klicka på Lägg till domän till IP.
    Dynamisk Klicka på Åtgärder och klicka sedan på Lägg till domän till IP.
  3. Klicka på önskat domännamn och klicka sedan på Lägg till.

Registrerad någon annanstans eller i annat GoDaddy-konto

• I Molnservrar klickar du på fliken IP & DNS.

Du kan peka domännnamnets primära ("@") A-post på antingen Offentliga eller Dynamiska IP-adresser.