GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

PayPal: Lägg till knappar i en kampanj

PayPal- knappar är tillgängliga för alla PayPal-användare. Integrera e-handel i din e-postmarknadsföring genom att lägga till en köp nu- eller donationsknapp direkt i ditt e-postmeddelande! På samma sätt som att bädda in videoinnehåll är det viktigt att använda den e-postvänliga metoden istället för att bädda in hela webbplatsens knappkod.

Steg 1: Generera e-postvänlig PayPal-knappkod:

1. Logga in på PayPal och klicka på den blå My PayPal- knappen längst upp till höger bredvid knappen Logga ut.
  2. Rulla ner till botten av sidan och klicka på Selling verktyg länk.
  3. Oroa dig inte! Om de här anvisningarna fungerar bäst, gå direkt till Merchant Services-området direkt.

4. Klicka på alternativet Skapa betalning för din webbplats.
  5. Steg 1 för att hitta din e-postvänliga PayPal-knappkod

6. Klicka på den stora blå knappen Skapa en knapp under den första fliken Alternativ 1.
  7. Anpassa PayPal-knappen hur du än vill. Du kan välja vilken typ av knapp du behöver, vare sig det är en Köp nu-knapp eller Donera-knapp. Och du kan anpassa många andra alternativ, inklusive skattesats, och huruvida lagret ska spåras eller inte!
  8. Klicka på knappen Skapa knapp längst ner på sidan när allt är anpassat efter dina önskemål.
  9. Klicka för att skapa en PayPal-knapp

10. På nästa sida kommer det att finnas två uppsättningar kod. PayPal visar webbplatsversionen som standard. Klicka bara på fliken E-post för att visa rätt kod åt dig! Kopiera den här koden för att använda den i din e-postkampanj.
  11. PayPal-kod visas nu, gör dig redo att klistra in den på  GoDaddy  Email Marketing!

Vad händer om jag inte ser fliken E-post?

Inte alla PayPal-knappar passar bra till e-post. Om du har skapat en knapp med för många anpassade alternativ (t.ex. en nedrullningsbar meny) är e-postalternativet inte tillgängligt. Varför? Det liknar att bädda in medieinnehåll . De flesta inkorgar tar bort koden från ditt meddelande eller ser koden och tolkar e-postmeddelandet som skräppost. Du kan bara skala tillbaka efter din e-postversion av knappen, så kan du fortfarande vara värd för den komplexa versionen av knappen på din webbplats.

Steg 2: Ta tag i en PayPal-bild:

Eftersom den här koden du precis har skapat endast är länken till din kundvagn behöver du ta en statisk PayPal-bildknapp som du kan använda i din kampanj.

Det enklaste sättet att göra det är att gå tillbaka till fliken Webbplats på den här sidan. Högerklicka (eller ctrl-klicka, om du använder Mac) på bilden som visas till höger om koden, under Köparens vy . Välj sedan Spara som ... för att spara bildfilen på din dator.

Du kan också göra en webbsökning med PayPal-knappar och hitta en du gillar. Det här är webbadressen till standardknappen Köp nu i PayPal.

Steg 3: Lägga ihop allt:

1. Ladda upp din statiska PayPal-bild i ditt nyhetsbrev. Ändra storlek på knappbilden om det behövs.
  2. Klicka på pennikonen under bilden för att lägga till en länk och en valfri bildtext .
  3. lägg till PayPal-länk här

4. Klistra in PayPal-e-postkoden i fältet Länka bilden till :. Du kan även lägga till en bildtext till knappbilden om du vill.
  5. Förhandsgranska din kampanj för att testa bildens genomklickning så är du klar! Det är alltid en bra idé att skicka ett test också för att se till att allt fungerar som det ska.