Parkera en domän som är registrerad med GoDaddy

Parkera ditt domännamn om du inte har en webbplats att dirigera till eller bara behöver en tillfällig plats att peka mot. Vi visar en parkerad sida på din domän för att meddela besökare om att domänen är upptagen.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS för att visa dina DNS-poster.
    välj fliken dns
  4. Välj Redigera bredvid A-posten med @ i fältet Namn. Vi rekommenderar att du antecknar den aktuella IP-adressen innan du gör ändringar, ifall du vill avparkera domänen senare.
  5. Uppdatera fältet Värde till IP-adressen 34.102.136.180.
  6. Välj Spara för att tillämpa ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.