Parkera ditt domännamn

Ett parkerat domännamn innebär att besökarna ser en tillfällig webbsida när de skriver in ditt domännamn i webbläsaren. Domänparkering indikerar att du har reserverat domänen tills du skapar din webbsida, hittar en värdtjänstleverantör eller säljer domännamnet.

Så parkerar du ditt domännamn

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Starta.
  3. Markera domännamnen du vill ändra.
  4. Från namnserver-menyn, välj Ställa in namnservrar.
  5. Under Inställningstyp, välj Standard eller Premium.
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på det domännamn du vill använda.
  8. Gå till fliken DNS-zonfil.
  9. Klicka på Redigera.
  10. Ändra följande DNS-post:
    A (värd)
    Värd Pekar mot
    @ Byt till 50.63.202.32
  11. Klicka på Spara ändringar när ändringarna har utförts.

OBS: Vi väljer automatiskt korrekta standardnamnservrarna baserat på hur du använder ditt domän.