e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Översikt över e-postfoten

Sidfoten är den längst ner i din e-post som visar din upphovsrätt och företagsinformation. Den sitter precis under alla sociala länkar som du har lagt till i ditt konto. Sidfoten krävs, så dina e-postmeddelanden uppfyller CAN-SPAM och andra lagar .

E-postfot

Standardinformationen i sidfoten är företagsnamnet och adressen som du angav när du registrerade ditt konto. Du kan redigera denna information genom att klicka på Inställningar högst upp på skärmen. Fälten Företag / Grupp och Fysisk adress visas i sidfoten. Lägg gärna till ett telefonnummer eller andra uppgifter som du vill visa i e-postfoten i de fälten.

Aktivera tillägget Campaign Tweaks för att göra fler visningsändringar i din e-postfot. Du kan lägga till extra innehåll nedan, justera visningen av upphovsrättsdatum och centrera sidfoten.