GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Översikt över textmodulformat

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Varje textmodul har sina egna redigeringsverktyg. Klicka på titlarna för att lära dig mer om var och en:

genvägar1.png.scaled5001

Rubrik: Om du markerar text och klickar du på den stora H-knappen kommer den markerade texten att omvandlas till en rubrikstext.

Underrubrik: Om du markerar text och klickar du på den lilla H-knappen förvandlas den markerade texten till en textrubrik för underrubriker.

Obeställd lista: Om du markerar en textlista och klickar på punktlistan kommer du till en oordnad lista. En oordnad lista är en lista med punkter.

Ordnad lista: Om du markerar en textlista och klickar på den numrerade listknappen skapas en beställd lista. En beställd lista är en lista med på varandra följande nummer.

Länk: Lägger till en klickbar länk i din text. Om du markerar text lägger GoDaddy Email Marketing den markerade texten i rätt fält på länköverlägget. Du måste ange både visningstext och destinationsadress när du använder länkverktyget.

Center: Centrerar valfri text. Det är bäst att centrera enskilda stycken, i stället för att försöka centrera en hel text, över flera raster.

Kursivverktyg: Kursiverar markerad text.

Ytterligare integrationsfunktioner: Om integrationen som du har lagt till i ditt konto är relaterad till textredigering visas den här till höger. Några exempel är EventBrite och anpassningstaggar .

Relaterade ämnen:

Hur ändrar jag mina teckensnitt?
Spara en kampanj
Hur lägger jag till, beställer om eller ändrar modultyp?
Hur lägger jag till bilder i min kampanj?