Övervaka dina kunders Wordpress-webbplatser

Pro-medlemmar kan ställa in drifttidsbevakning för alla Wordpress-webbplatser.

  1. Logga in på ditt Pro-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Pro Clients och välj sedan Webbplatser.
    Klicka på Webbplatser för att se dina Wordpress-webbplatser
  3. Klicka på Webbplatser.
  4. Klicka på den webbplats som du vill övervaka.
  5. Klicka på Aktivera drifttidsbevakning i webbplatsens kontrollpanel.
    Klicka på Aktivera drifttidsbevakning för att börja övervaka webbplatsen.
  6. Följ anvisningarna för att aktivera övervakningen.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.