GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Översikt över textmodulformat

Varje textmodul har sina egna redigeringsverktyg. Klicka på titlarna för att lära dig mer om var och en:

genvägar1.png.scaled5001

Rubrik: Om du markerar text och klickar du på den stora H-knappen kommer den markerade texten att omvandlas till en rubrikstext.

Underrubrik: Om du markerar text och klickar du på den lilla H-knappen förvandlas den markerade texten till en textrubrik för underrubriker.

Obeställd lista: Om du markerar en textlista och klickar på punktlistan kommer du till en oordnad lista. En oordnad lista är en lista med punkter.

Ordnad lista: Om du markerar en textlista och klickar på den numrerade listknappen skapas en beställd lista. En beställd lista är en lista med på varandra följande nummer.

Länk: Lägger till en klickbar länk till din text. Om du markerar text GoDaddy Email Marketing den markerade texten i rätt fält på länköverlägget. Du måste ange både visningstext och destinationsadress när du använder länkverktyget.

Center: Centrerar valfri text. Det är bäst att centrera enskilda stycken, i stället för att försöka centrera en hel text, över flera raster.

Fet: Gör markerad text fet.

Kursivverktyg: Kursiverar markerad text.

Ytterligare integrationsfunktioner: Om integrationen som du har lagt till i ditt konto är relaterad till textredigering visas den här till höger. Några exempel är EventBrite och anpassningstaggar .

Relaterade ämnen:

Hur ändrar jag mina teckensnitt?
Spara en kampanj
Hur lägger jag till, beställer om eller ändrar modultyp?
Hur lägger jag till bilder i min kampanj?