GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Översikt över sidan Kampanjer

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

När du har öppnat ditt GoDaddy Email Marketing-konto kan du se sidan Kampanjer genom att klicka på Kampanjer i den översta menyn. Det är här du skapar dina e-postkampanjer och nyhetsbrev. Låt oss ta en tur:

GoDaddy Email Marketing använder nu responsiva e-postmallar. Med de responsiva e-postmallarna ändras dina e-postmeddelanden automatiskt så att de passar alla skärmar. Oavsett om det visas på en bärbar dator eller en smartphone, kommer dina kampanjer att se bra ut. Det finns inga ytterligare åtgärder för att dra nytta av funktionen.

Visa dina kampanjer

Senaste e-postkampanjer eller nyhetsbrev som du har skapat visas mitt på sidan Kampanjer . Alla andra visas under Compose! -knappen i sidofältet.
Alla kampanjer i mitten och under Skriv

När du väljer en kampanj öppnas den mitt på sidan Kampanjer .
Öppna kampanjen mitt på sidan

Kampanjstatistik

Statistik visas i sammanfattningsavsnittet för varje kampanj. Dessa siffror visar den totala statistiken för kampanjen. Klicka på mer statistik för att se en detaljerad översikt av kampanjen. Läs mer om e-postmarknadsföringsstatistik.

Kampanjverktyg

Dessa verktyg är tillgängliga för varje kampanj på sidan Kampanjer.

Kampanjverktyg

Nedan beskrivs knapparna i verktygsfältet för varje kampanj:

KnappBeskrivning
RedigeraKlicka för att öppna och redigera kampanjen.
Klona Klicka för att "klona" en kampanj och skapa en exakt kopia av kampanjen på sidan Kampanjer. GoDaddy Email Marketing lägger till ett inkrementerat nummer i kampanjtiteln så att du vet vilken kopia som är klonen.
DelaKlicka på Dela för att se en lista över sociala medieplattformar där du kan dela kampanjen. Om du har ställt in knapparna för social delning i e-postmeddelandet kan du klicka på någon av dessa för att direkt dela nyhetsbrevet på ett socialt nätverk.
Skicka Klicka för att skicka kampanjen till prenumeranter.
mer statistikKlicka för att visa den totala eller kombinerade statistiken för alla utskick i en kampanj.