GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Översikt över kampanjmoduler

Moduler är byggstenarna i dina e-postkampanjer. De innehåller platshållare där du kan lägga till text, bilder, knappar, stilar och layouter som utgör dina kampanjer.

Du kan lägga till så många moduler du vill, ändra typ (olika layouter av text och bilder) och ordna om dem efter dina designbehov.

Modulknapparna finns längst ner i en kampanj som är öppen i redigeringsläget .
Modulknapparna finns längst ner i en kampanj

Modulknapptyper och beskrivningar
Ikon Modultyp Beskrivning
Modul Bild & Text Bild och text Blandad modul med en bildplatshållare till vänster och en textplatshållare till höger.
Text- och bildmodul Text och bild En blandad modul med en textplatshållare till vänster och bildplatshållare till höger.
Klicka och dra i handtaget Text En platshållare för full bredd för text. Du kan formatera text i textblocket och ändra textstilen i stilredigeraren.
Bildmodul Bild En platshållare för bild i full bredd. Du kan lägga till fler bilder i en rad och ändra storleken på dem .
Modul för avsnittstitel Avsnittstitel Ett specialtextblock som bara innehåller text i H1-stil. Du kan ändra snittet på avsnittstiteln oberoende av andra texttyper i stilredigeraren.
Knappmodul Knapp En aktivitetsknapp med anpassningsbar visningstext och länk till valfri URL. Du kan ändra knappstilen i stilredigeraren. Läs mer om knappmodulen.
Avdelningsmodul Avdelare En horisontell linje som visuellt delar av olika delar av kampanjen.

Följande är ett exempel på hur modulen Text och bild visas i en kampanj med Fuzzy Fire- stil.
Modul med platshållare