GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Översikt över e-postfoten

Sidfoten är den längst ner i din e-post som visar din upphovsrätt och företagsinformation. Den sitter precis under alla sociala länkar som du har lagt till i ditt konto. Sidfoten krävs, så dina e-postmeddelanden uppfyller CAN-SPAM och andra lagar .

E-postfot

Standardinformationen i sidfoten är företagsnamnet och adressen som du angav när du registrerade ditt konto. Du kan redigera denna information genom att klicka på Inställningar högst upp på skärmen. Fälten Företag / Grupp och Fysisk adress visas i sidfoten. Lägg gärna till ett telefonnummer eller andra uppgifter som du vill visa i e-postfoten i de fälten.

Aktivera tillägget Campaign Tweaks för att göra fler visningsändringar i din e-postfot. Du kan lägga till extra innehåll nedan, justera visningen av upphovsrättsdatum och centrera sidfoten.