GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Översikt av alternativet Skicka inte igen

Markera rutan

Vad gör alternativet "Skicka inte igen ..."?

Alla GoDaddy Email Marketing-kampanjer har alternativet Skicka inte detta till personer som redan fått det när de skickar ett utskick. Om du väljer det här alternativet förhindras alla kontaktpersoner som har fått kampanjen tidigare, även om de finns med i en lista som du har valt att skicka till.

Det här alternativet kan vara användbart om du nyligen har lagt till nya kontakter i en prenumerantlista men redan har skickat ut ditt nyhetsbrev. Klicka på alternativet Skicka inte igen så är det bara de nya tilläggen som får utskicket :)

Min utskick skickad till 0 kontakter, varför?

Om alla kontakter i en lista som du valde att skicka till har fått ditt nyhetsbrev tidigare skulle detta i själva verket avbryta din utskick. Om du nyligen har redigerat samma kampanj och vill skicka nyhetsbrevet till alla mottagare i en specifik lista lämnar du alternativet Skicka inte igen ...

Om du letar efter mer information kan du läsa igenom ett skickande exempel från början till slut.

Relaterade ämnen:

Kan jag boka ett nyhetsbrev som jag ska skicka senare?
Utesluta listor från utskick Vad är de sociala aktieoptionerna?