Över är nu GoDaddy Studio

Över är nu GoDaddy Studio! Allt du älskade att använda Over förblir detsamma förutom namnet och några designjusteringar. Du har ett nytt kraftfullt konto, utan extra kostnad, med åtkomst till alla GoDaddys produkter för företagare.

Vi hjälper dig med eventuella frågor och ser till att din webbplats fortsätter fungera smidigt.

Var noga med att kolla in Understanding Content Creator och GoDaddy Studio för alla dina frågor om vad GoDaddy Studio och Content Creator är, hur mycket det kostar och hur du kommer åt det.

Under tiden väljer du en fråga för att se svaret:

Hur loggar jag in på mitt konto?

Om du inte redan har ett GoDaddy-konto måste du skapa ett konto för att låsa upp din nya åtkomst. Så här gör du för iOS, Android och webb .

Har du redan ett GoDaddy-konto? Det är jättebra! Om du inte har använt det för att logga in på Over tidigare kan du länka det till ditt Over-konto. Välj Jag har ett flöde över konto och logga in med ditt befintliga GoDaddy-konto när du blir ombedd att göra det.

Och om du redan har ett Website Builder-abonnemang kan du säga upp din Over PRO-prenumeration för att undvika dubbel fakturering, eftersom GoDaddy Studio ingår i din plan.

Överst på sidan

Jag har för närvarande ett Over Free-, PRO- eller Teams-konto. Vad behöver jag göra?

För Over Free-medlemmar har du fortfarande tillgång till allt Over-innehåll, verktyg och funktioner utan extra kostnad. Du kan även prova GoDaddys freemium-serie produkter för företagare.

För Over PRO- eller Teams-medlemmar är din prenumeration, betalningsmetod och faktureringsvillkor desamma och du har fortfarande tillgång till alla Over, precis som du gör nu. Du kan även prova GoDaddys produktprogram för företagare .

Om du vid något tillfälle vill köpa ett betalt GoDaddy Website Builder-paket eller ett konto för Digital Marketing Suite kan du säga upp din Over PRO-prenumeration eftersom GoDaddy Studio ingår i paketet.

Överst på sidan

Vad händer med alla mina befintliga projekt?

Alla dina projekt och innehåll har överförts till ditt nya konto.

Om dina projekt verkar saknas kan du ha länkat till fel Over-konto. Så här länkar du till ett annat Over-konto .

Överst på sidan

Vilka GoDaddy-produkter har jag tillgång till?

Den största (och mest fantastiska) förändringen är att du kan dra nytta av GoDaddys kompletta produktprogram för att öka din närvaro, marknadsföring och handel online.

Tänk på webbplatsverktyg , onlinebutik , professionell e-posttjänst , anslutning till sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och Google My Business, marknadsföringsverktyg och så mycket mer!

Överst på sidan