Outlook (Windows): Lägg till SRV-post för automatisk upptäckt manuellt

Om du vill använda Microsoft © Outlook på en Windows-dator med din Workspace-e-post kan du lägga till en SRV-post (Service) för automatisk upptäckt i dina domänzonfiler. Detta gör att du kan konfigurera Outlook med endast din e-postadress och ditt lösenord.

OBS! Om din domän är registrerad i samma konto som din e-post aktiverar du Outlook Easy Easy Setup så att det görs automatiskt .

1. Logga in på det konto där din domän är registrerad och hitta var du vill lägga till en SRV-post.
  2. Ange följande uppgifter:
    SRV-postfält Ange det här ...
    Namn @
    Mål autodiscover.secureserver.net
    Protokoll _tcp
    Tjänst _autodiscover
    Prioritet 0
    Vikt 0
    Port 443
    TTL 1 timme
  3. Spara din nya SRV-post.

Och nu när du konfigurerar Outlook behöver du bara ange din e-postadress och lösenord.