Konfigurera Skykick Outlook Assistant

Om du migrerar din e-post till Microsoft 365 och använder Outlook för Windows installerar du Skykick Outlook Assistant. Det ställer automatiskt in Outlook, skapar en ny e-postprofil och flyttar din lokala data. Om du migrerar från en POP-e-posttjänst krävs Skykick Outlook-assistent.

Obligatoriskt: Observera att Skykick Outlook Assistant inte är tillgängligt för Linux, Outlook för Mac-användare eller någon som använder Outlook 2013 eller äldre. Vi kan fortfarande migrera din e-post, men vi kan inte flytta din lokala data (som kontakter, kalendrar, uppgifter, signaturer och automatisk komplettering av cache). Om du inte redan har gjort det, kontakta en migrationsspecialist för att lära dig mer.
  1. Om du inte redan har startat migreringen . Vi skickar ett e-postmeddelande med en begäran om åtkomst till ditt konto så att vi kan slutföra migreringen.
  2. Välj Starta i bekräftelsemeddelandet. Du kan också komma åt programmet direkt från den här länken . Skykick Outlook-assistenten öppnas.
  3. Välj Hämta för Windows-dator .
  4. Installera Skykick Outlook-assistenten och öppna programmet.
  5. Ange din e-postadress och välj sedan Skicka . (Om du migrerar flera e-postadresser eller domäner anger du din primära e-postadress. Andra e-postadresser kan läggas till i Outlook för Windows efteråt.)
  6. Följ resten av anvisningarna på skärmen.
  7. När du är klar kör Skykick Outlook-assistenten i bakgrunden tills migreringen är klar. Du kan fortsätta använda din e-post som vanligt medan programmet körs.

Efter migreringen får du ett e-postbekräftelse med instruktioner för nästa steg.