Exportera eller säkerhetskopiera mina kontakter, e-post och uppgifter

Skapa en säkerhetskopia av Outlook-data för att spara och exportera e-postmeddelanden, kontakter, kalenderinfo och uppgifter. Sedan kan du importera din säkerhetskopia till ett nytt e-postpaket, en ny e-posttjänst eller en ny version av Outlook. Exporten inkluderar inte metadata, såsom mappegenskaper (visningar, behörigheter och AutoArchive-inställningar), meddelanderegler eller listor med blockerade avsändare. Microsoft stöder inte längre versioner av Outlook som är äldre än 2016.

Krävs: För att säkerställa att hela din postlåda exporteras kan du använda Cached Exchange-läge och ställa in det på att spara all din e-post.
Obs! Vi har inte stöd för manuell säkerhetskopiering eller import av Outlook-datafiler (.pst, .ost och .olm).

Välj din version av Outlook för att se stegen för det programmet. Är du osäker på vilken version du har? Hitta din version i Outlook.

Outlook för Windows

Obs! De här instruktionerna är endast avsedda som referens. Våra GoDaddy-experter kan inte hjälpa dig att importera data.
  1. Öppna Outlook.
  2. I övre vänstra hörnet väljer du Arkiv.
  3. Välj Öppna och exportera och sedan Importera/Exportera.
  4. Välj Exportera till fil och sedan Nästa.
  5. Välj Outlook-datafil (.pst) och sedan Nästa.
  6. För att exportera hela mejlkorgen markerar du namnet på e-postkontot och fortsätter till nästa steg. Om du bara vill exportera din kalender, dina kontakter eller dina uppgifter markerar du den mapp du vill exportera. Du kan exportera en typ i taget, så du behöver upprepa de här stegen om du vill exportera kontakter, kalendrar och uppgifter separat.
  7. Se till att kryssrutan Inkludera undermappar är markerad, välj sedan Nästa.
  8. Klicka på Bläddra för att välja var du vill spara Outlook-datafilen (.pst). Ange ett filnamn och välj sedan OK.
  9. Om du exporterar till en befintlig Outlook-datafil (.pst) ska du gå till Alternativ och ange vad som ska göras när objekt som redan finns i filen exporteras.
  10. Välj Avsluta.
  11. Exporten inleds omedelbart såvida inte 1 av följande scenarier råder:
    • Om du skapar en Outlook-datafil (.pst) kan ett valfritt lösenord hjälpa till att skydda filen. När dialogrutan Skapa Outlook-datafil visas ska du ange lösenordet i Lösenord och Verifiera lösenord och sedan välja OK. Ange lösenordet i dialogrutan Lösenord för Outlook-datafil och välj OK.
    • Om du exporterar till en befintlig Outlook-datafil (.pst) som är lösenordsskyddad anger du lösenordet i dialogrutan Lösenord för Outlook-datafil och väljer OK.

Överst på sidan

Outlook för Mac

Obs! De här instruktionerna är endast avsedda som referens. Våra GoDaddy-experter kan inte hjälpa dig att importera data.
  1. Öppna Outlook.
  2. Om du använder den nya versionen av Outlook ska du återgå till den tidigare versionen av Outlook. Välj Outlook och därefter Nya Outlook. Du kanske måste bekräfta att du vill återgå.
    Meny i nya Outlook
  3. Välj Arkiv och därefter Exportera. Fönstret Exportera till arkivfil (.olm) öppnas.
    • Om du inte ser knappen Exportera ska du titta efter den i menyn Verktyg.
  4. Välj vad som ska exporteras. Som standard har Objekt av dessa typer samtliga objekt valda.
  5. Välj Fortsätt. Utforskaren på din Mac öppnas.
  6. Välj var på datorn filen ska sparas, ge filen ett namn och välj därefter Spara. Nu exporteras objekten.
  7. Välj Avsluta.

Du kan även exportera enskilda objekt som individuella filer, antingen som säkerhetskopior eller för att använda i andra program.

1. Om du använder den nya versionen av Outlook ska du återgå till den tidigare versionen av Outlook. Välj Outlook och därefter Nya Outlook. Du kanske måste bekräfta att du vill återgå.
  2. Gå till objektlistan och välj det objekt som du vill exportera.
    • Välj flera objekt genom att hålla ned Command när du markerar objekten.
      ObjektFiltyp
      E-postmeddelanden.eml
      Kontakter.vcf (vCard)
      Kalender-aktiviteter och -uppgifter.ics
      Anteckningar.html
  3. Dra urvalet till skrivbordet eller en mapp i Utforskaren.

Överst på sidan

Outlook på webben (endast kontakter)

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Längst till vänster på sidan väljer du Folk Folk.
  3. Välj Hantera kontakter och därefter Exportera kontakter.
  4. Välj om du vill exportera alla kontakter eller bara kontakter från en viss mapp, välj sedan Exportera.

Dina kontakter sparas som en .csv-fil som du kan importera till andra e-postappar (som Gmail) eller andra versioner av Outlook.

Överst på sidan