Outlook-app på iPhone och iPad: Konfigurera e-post

Nedanstående anvisningar beskriver hur du sätter upp ditt GoDaddy Office 365 e-postkonto i Microsoft® Outlook-appen på din iPhone, när du har skapat ditt Office 365 e-postkonto.

1. Installera Microsoft Outlook-appen om du inte redan har den, och öppna appen.
  2. Tryck på Kom igång om det är första gången du öppnar appen.
    Tryck på Kom igång
  3. Om du redan har satt upp ett e-postkonto i Outlook-appen trycker du på Inställningar, Lägg till konto och sedan Lägg till e-postkonto.
    Om du vill lägga till ett nytt konto trycker du på Inställningar och sedan på Lägg till konto
  4. Bestäm om du vill att Outlook-appen ska skicka aviseringar till dig, och tryck på det lämpliga alternativet.
    Tryck på aviseringsvalet

Om du väljer Skicka aviseringar trycker du på OK i popup-meddelandet. Tryck på OK på popup-meddelandet

5. Ange din fullständiga Office 365 e-postadress.
    Ange din fullständiga Office 365 e-postadress
  6. Tryck på Lägg till konto.
  7. Om du ser inloggningsfönstret för Office 365, gå vidare till steg 8.
    Om du ser IMAP-fönstret betyder det att Outlook-appen inte har detekterat dina Office 365-inställningar:
    1. Tryck på Ej IMAP i övre högra hörnet.
      Tryck på Ej ett IMAP-konto
    2. Tryck på Office 365.
      Tryck på Office 365
  8. På inloggningsskärmen för Office 365 anger du ditt lösenord.
    Ange lösenord
  9. Tryck på Logga in.
  10. Om du vill lägga till ytterligare ett e-postkonto i Outlook-appen trycker du på Vi gör det!. Annars trycker du på Kanske senare.
    Avgör om du vill lägga till ytterligare ett konto
  11. Svep genom introduktionsskärmarna i Outlook-appen tills du ser din inkorg.

Det var allt. Om allt fungerar bör du se några e-postmeddelanden. För att kontrollera att allting fungerar som det ska kan du skicka ett e-postmeddelande till dig själv från webmail och svara på det från Outlook-appen.