Outlook-app på Android: Konfigurera e-post

Denna video och anvisningarna nedanför videon beskriver hur du installerar GoDaddy Office 365 E-post på MS Outlook-appen på din Android-mobilenhet.

När du har konfigurerat din Office 365 e-post kan du installera Outlook-appen på din Android-enhet.

Du kan också gå till din Office 365 E-post via appen för e-post på mobilen. För mer information, se Konfigurera e-post med inbyggd app.

1. Installera Microsoft Outlook från Google Play och öppna den.
  2. Tryck på Kom igång.
  3. Tryck på Office 365.
  4. Ange din e-postadress. På inloggningsskärmen för Office 365 från GoDaddy skriver du in ditt lösenord.
  5. Tryck på Logga in.

Ett meddelande visas i appen. Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.