GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Outlook: Lägg till kontakter

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

För att få dina Outlook-kontakter till dina prenumeranter måste du först exportera dem från Outlook och sedan importera dem till ditt GoDaddy Email Marketing-konto.

OBS! Du kan inte exportera data om du använder Outlook 2016 för Mac eller Outlook Web App (OWA). Det här är kända problem med Microsoft.

Exportera kontakter från Outlook

1. I Outlook väljer du fliken Arkiv längst upp till vänster i programfönstret.
  2. Arkiv-menyn längst upp till vänster i programfönstret

3. Klicka på alternativet Öppna och exportera. Välj sedan Importera / exportera .
  4. Välj Öppna och exportera och sedan alternativet Importera / exportera.

5. Välj Exportera till en fil i guiden. Klicka sedan på Nästa .
  6. Välj Exportera till en fil i guiden.

7. Välj Kommaseparerade värden som filtyp och klicka på Nästa .
  8. Välj Kommaseparerade värden.

9. Välj mappen Kontakter som mappen från vilken du vill exportera. Om du har organiserat dina kontakter i mappar kan du expandera mappen Kontakter och välja en specifik uppsättning kontakter att exportera. Klicka på Nästa .
  10. Välj mappen Kontakter.

11. Ange vad du vill döpa om för din exporterade fil och klicka sedan på Bläddra för att välja plats för filen. Klicka på Nästa .
  12. Skriv filnamnet och bläddra för att välja filsparingsplats.

13. Kontrollera att rätt åtgärd är markerad och klicka sedan på Slutför .
  14. Bekräfta åtgärd har valts och avsluta.

Importera kontakter till GoDaddy Email Marketing prenumeranter

1. När du är inloggad väljer du fliken Prenumeranter högst upp på kontot.
  2. Klicka på Lägg till kontakter för att visa importalternativen.
  3. Klicka på knappen Bläddra på fliken Många åt gången. Hitta CSV-filen du precis skapade och välj den.
  4. Välj listan du vill importera dina kontakter till:
    • Lämna listan på Alla för att bara lägga till kontakterna i din huvudlista
    • Skapa en ny lista för dina kontakter
  5. Klicka på Lägg till kontakter .