Lägg till min Workspace Email i Outlook 2013 (Windows)

Steg 4 i Konfigurera min Workspace Email- serie.

Lägg till din Workspace-e-postadress till Outlook 2013 för Windows PC, så kan du skicka och ta emot e-post för företag.

Microsoft stöder inte längre nya installationer av Outlook 2013 (Windows). Se Microsofts supportsida för mer information.

1. Öppna Outlook 2013.
    • Nya användare: Skärmen Konfigurera din e-post visas.
    • Befintliga användare: Klicka på Arkiv och sedan + Lägg till konto.
  2. På sidan Lägg till konto väljer du E-postkonto. Lägg sedan till dina inloggningsuppgifter för Workspace-e-postkontot. (Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte för att konfigurera e-post.)
    • Ditt namn: Namnet visas som ditt avsändarnamn
    • E-postadress: Workspace-e-postadress
    • Lösenord och skriv lösenord på nytt: Lösenord för Workspace-e-post
      Klicka på nästa
  3. Klicka på Nästa , Outlook verifierar dina Workspace-kontoinställningar och läser in din e-postinkorg.
    Meddelande om konto har konfigurerats
  4. Klicka på Slutför . Om du har mer än ett e-postkonto kan du behöva avsluta Konton för att se din nya inkorg.

Ditt e-postmeddelande finns på Outlook 2013 och allt är klart! Om du vill lägga till ditt e-postmeddelande på en annan enhet klickar du på Föregående . Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg!

Felsökning

Kontrollera att IMAP-servern och portinställningarna är korrekta och tryck på Lägg till konto .

• IMAP inkommande server: imap.secureserver.net
  • SSL-port: 993
  • SMTP utgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL-port: 465 (eller 587)

För mer hjälp, se Felsöka Workspace Email på Outlook 2010 och 2013.