Outlook 2007: Konfigurera Workspace Email

Den här artikeln gäller bara för Workspace Email. Anvisningar för Office 365 E-post finns i Outlook: Konfigurera e-post

Det går snabbt att konfigurera Outlook — även om det verkar finnas mycket information här krävs det bara 5 minuter för att få igång din e-post i Outlook 2007.

INNAN DU BÖRJAR: Om du vill konfigurera Outlook med din e-post måste du känna till dina inställningar för e-postserver och portar för POP eller IMAP. Du hittar dem genom att gå till E-postkonfigurationscentret och skriva ner uppgifterna som visas under Inställningar för e-postserver.

Som ett felsökningssteg måste du ha SMTP-vidarebefordran aktiverat för ditt konto. För mer information, se Hantera ditt e-postkontos SMTP-reläer.

Konfigurera e-post i Outlook 2007

För att manuellt ställa in ditt e-postkonto, följ bara instruktionerna nedan.

Ställa in e-post i Outlook 2007

1. Öppna Microsoft Outlook 2007. Från Verktyg-menyn, välj Kontoinställningar.
  2. Klicka på Ny.
  3. Välj Microsoft Exchange, POP3, IMAP, eller HTTP, och klicka sedan på Nästa.
  4. Skriv in ditt namn, e-postadress, lösenord, och lösenordsbekräftelse.
  5. Längst ner, välj att manuellt konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper och klicka på Nästa.
  6. Välj Internet-e-post, och klicka påNästa.
  7. Välj antingen IMAP eller POP3 för din Kontotyp. Använd dessa inställningar för dina inkommande och utgående servrar, beroende på vilken typ av e-post du har:
    POP3
    Inkommande e-post-server pop.secureserver.net
    Utgående e-post-server (SMTP) smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Inkommande e-post-server imap.secureserver.net
    Utgående e-post-server (SMTP) smtpout.secureserver.net
  8. Skriv inditt namn och fulla e-postadress.
  9. Skriv in ditt användarnamn (hela din e-postadress) och lösenord, och välj Kom ihåg lösenord.
  10. Klicka på Fler inställningar.
  11. Klicka på Utgående server-fliken. Välj Min utgående server (SMTP) kräver verifiering och Använd samma inställningar som för min ingående server.
  12. Välj Avancerat-fliken.
  13. Bredvid Utgående server (SMTP), skriv 80.
  14. Tillvalsbart: Om du ställer in ett POP3-konto, under Leverans, välj Lämna en kopia av meddelanden på servern.
  15. Klicka på OK.
  16. Klicka på Nästa, och sedan på Avsluta.

Det var det. Kolla din e-post. Om du inte ser några meddelanden, tryck på F9 på ditt tangentbord. För att kontrollera att du kan skicka meddelanden, prova att skriva ett mail och skicka till dig själv.

Använda konfigurationsverktyget för Outlook

Konfigurationsverktyget för Microsoft® Outlook® konfigurerar automatiskt ditt e-postkonto med Outlook. För att verktyget ska fungera med Outlook 2007 måste du ha:

• Webbaserad e-post som administreras via oss
  • Outlook installerat på din dator och har öppnats minst en gång
  • Något av följande operativsystem:
    • Microsoft Windows® XP
    • Windows Vista® 32 bitar
    • Windows Vista® 64 bitar
    • Windows® 7

Vissa internetleverantörer kanske inte accepterar grundinställningarna för Outlook-konfigurationsverktyget; du kan behöva att ändra dem manuellt; du kan behöva ändra dem manuellt. För mer information, se Felsöka problem med att ansluta till e-post i Outlook Express.

Använda Outlook Setup Tool

1. Ladda ner Outlook Setup Tool, installera det och kör det sedan.

Konfigurationsverktyget för Outlook är en körbar fil som du måste spara på datorn och sedan starta.

2. Om tillämpbart, välj den e-postklient som du vill ställa in.
  3. Skriv in Ditt namn. Det här kommer visas i Från-fältet på dina e-postmeddelanden.
  4. Ange din E-pstadress som du vill använda med det här kontot.
  5. Ange ditt Lösenord.
  6. Om du vill komma å din e-post i Workspace Webmail, kontrollera att Lämna en kopia på meddelanden på servern är valt.
  7. Klicka på Ställ in konto.
  8. Klicka på OK.

Om du inte får e-postmeddelanden eller inte kan skicka meddelanden, se Outlook 2007: Problemlösning. Oroa dig inte. Det finns lite olika saker som kan inträffa under konfigurationen. Vi kommer att hjälpa dig att undersöka och åtgärda dessa.

Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.