Optimera min kostnad i GoDaddy Pro

Din månatliga kostnad för GoDaddy Pro baseras på de funktioner du använder. Du kan spåra din månatliga kostnad och få förslag på hur du håller dina kostnader låga.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Hem i vänster sidofält.
  3. Klicka på din bild i det övre högra hörnet och klicka på Fakturering .
    Öppna inställningar
  4. I det nedre vänstra hörnet visas information om din månatliga kostnad. Klicka på i för att se rekommendationer för att sänka din månatliga kostnad.
    Optimera aviseringar om fakturor

Bra jobbat! innebär att din kostnad är optimal. Ändra inte något!

Meddelande om bra jobb