Öppna WebHost Manager (WHM) direkt

Du kan öppna WebHost Manager direkt från en webbläsare.

1. Ange en av följande webbadresser i din webbläsare:

WebbadressBeskrivning
    https://[serverIP-adress]: 2087Använd serverns IP-adress för att komma åt WHM via en krypterad anslutning (till exempelhttps://999.999.999.999:2087 ).
    https://[domainnamn]: 2087Använd ditt domännamn för att komma åt WHM via en krypterad anslutning (till exempelhttps://coolexample.com:2087 ).
    http://[serverIP-adress]: 2086Använd serverns IP-adress för att komma åt WHM via en okrypterad anslutning (till exempelhttp://999.999.999.999:2086 )
    http://[domainnamn]: 2086Använd ditt domännamn för att komma åt WHM via en okrypterad anslutning (till exempelhttp://coolexample.com:2086 ).
  2. Lämna användarnamnet som ”root”, ange ditt lösenord och välj Logga in .